Контакт

Контакт Информации

Почитувани посетители, ви благодариме што не посетивте.
За сите дополнителни информации и прашања слободно контактирајте не на некој од наведените телефонски броеви или испратете е-маил порака.

КОМПАНИЈА - ВАРДАР ДОЛОМИТ ДООЕЛ

Адреса
Бул. Илинден 47/1/2
1000, Скопје Македонија

ФАБРИКА - ВАРДАР ДОЛОМИТ ДООЕЛ

Адреса
Ул. „ЈНА" Бр.318
1230 Гостивар, П. фах 210  
Тел

+389 (0)42 219-030
+389 (0)42 242-507
info@vardardolomit.com.mk

Директор: г-дин Ремзи Абдулаи дипл. инж.
Општ правен и административен сектор: Ацо Димитријевски дипл. прав.
Системи за квалитет и екологија / лабораторија: Васко Иваноски дипл.инж
Енергетски менаџмент / електро одржување: Сенат Усеини, дипл. Електро инж.
Прием на сировини: Ерџан Карпузи
Производство на синтер доломит: Горан Исакоски
Производство на синтер доломитни маси: Абдулади Емрулаи
Производство на синтер доломитни опеки: Еркан Реџепи
Магацин на готови производи: Сердар Алији
Машинско одржување: Габриела Смилеска
Машински инж. во одржување: Бирџан Чако
Рударски инж.: Стефан Чагороски.
Дипл. инж. Технолог: Елена Арсоска

Испратете Порака

logo.png

Најави се

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА

КОНТАКТ

+389 (0)42 219-030
+389 (0)42 242-507
Бул. Илинден 47/1/2
1000, Скопје Македонија

Следете не

Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search